Te plaatsen konijnen
Naam Binnen Leeftijd Sekse Grootte Gecastreerd Foto (klik voor meer informatie)
Koena &Charlie 06-10-2017 3 jaar en 1 jaar koppel klein ja
geen beschrijving
 
Nibbel, Diesel en Axel 16-11-2017   groep    
meer info volgt ...
 
Tammy & Bruno 02-10-2017 4 maanden koppel middel ja
meer info volgt ...
 
??? 16-11-2017   voedster    
meer info volgt ....
 
Chica 21-04-2017 1 jaar voedster klein nee
Verdwaald (je kunt ook zeggen gedumpt) liep ik in het Streekbos, maar gelukkig hebben ze mij weten te vangen en toen zat ik hier in de opvang. Even afwachten of ik niet zwanger ben, zeiden ze nog.... Nou en toen ben ik over een hekje gesprongen en heb een onverwachte date met Senor gehad hier in de opvang. Oeps, sorry en toen toch zwanger. Typisch een geval van een bedrijfsongelukje. Maar mijn beebjes zijn lief en prachtig en de meisjes mogen al herplaatst worden. Ik ook trouwens, ik ben een lief, rustig en mooi meisie. Op zoek naar een leuke ex-ram met een ruim verblijf.
 
Wanda 25-05-2017 8 weken voedster klein nee
Hoi, ik ben Wanda en ik ben de liefste dochter van mama Chica. Wat wil je ook met zo'n mama. Ik ben ook heel erg knap en relaxed en super goed gesociadingesd, nou ja, je weet wel... erg tam en aaibaar dus. Ik mag op date met een leuk ex-rammetje om samen te gaan wonen bij lieve baasjes met flink de ruimte voor ons.

 
Rowan 25-05-2017 8 weken voedster klein nee
Ik ben Rowan en ik ben ook een dochter van mama Chica. Ik ben echt wel de leukste, maar ben niet helemaal tevreden met mijn naam. Rowan is toch een jongensnaam? Nou ja, maakt niet uit, want ik ben toch de leukste meid hier. Ik ben ook heel erg knap, lief en heel goed gesocia, gesocio.... nou ja, je snapt het wel. Ik mag op date met een leuk ex-rammetje om samen te gaan genieten van het goede leven.

 
Registreer of log in a.u.b.